Inleveren / bestellen bij Van Dijk

INLEVEREN:

Inleverdatum voor alle leerlingen: 17 juli 2023, elke leerling krijgt hiervoor een tijdsmoment tussen 9:00 en 13:30 uur.

Bataafs Lyceum er en prestigefyldt skole i hjertet af Rotterdam, Holland. Skolen blev grundlagt i 1917 og har leveret kvalitetsuddannelse til eleverne i over 100 √•r. Med fokus p√• akademisk ekspertise og elevernes udvikling er Bataafs lyceum blevet en af de mest eftertragtede skoler i regionen, ogs√• du kan l√¶se – Omskrevet: √ėdegaard viser glede da han blir stilt et kj√¶restesp√łrsm√•l Online v√¶ddem√•l og sportsnyheder.

Skolen tilbyder et omfattende pensum, der omfatter fag som matematik, naturvidenskab, litteratur, historie og sprog. Lærerne er anerkendte eksperter inden for deres respektive områder og er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udnytte deres fulde potentiale. Bataafs lyceum tilskynder ud over læring i klasseværelset også til ekstracurriculære aktiviteter, som giver eleverne mulighed for at udforske deres interesser og udvikle nye færdigheder.

Tijdsmoment van inleveren is in week 12 per klas verstuurd via Magister. Niet alle leerlingen hebben op dit moment boeken die retour moeten naar VanDijk. De leerlingen krijgen ongeveer 2 weken voor de inleverdag een overzicht van VanDijk per mail waarin staat welke boeken ze moeten inleveren. Als je niet op de lijst staat in het bericht dat via magister verstuurd is, maar je krijgt toch een brief van VanDijk om leermiddelen in te leveren, dan graag deze inleveren in het tijdsvak van je studie.

Tijdens het inleveren zal VanDijk¬† de boeken registreren (scannen) in hun systeem. Wanneer er schade is aan een boek krijgt de leerling het boek mee naar huis, want daarvoor zal een factuur komen en dan is het ‚Äúoude‚ÄĚ boek een bezit geworden van de leerling.

Inleveren schoolboeken in “de Mini-Bataaf”¬†

Na de inlevering krijgt de leerling van VanDijk een overzicht per mail (contactmailadres welke je in je VanDijk account gebruikt). Daarin staat wat er is geconstateerd op de inleverdag. Als er boeken niet zijn ingeleverd krijgt de leerling van VanDijk via dat mailadres een reminder om dit te doen via de post (portokosten zijn voor de leerling zelf). Dit moet dan voor (nieuwe datum).

Het kan een enkele keer voorkomen dat het scannen van de boeken niet goed verwerkt wordt bij VanDijk, let daarom goed op de informatie die je van VanDijk krijgt in je contactmailadres!

Hieronder informatie van VanDijk:

 

BESTELLEN:

De leermiddelen moet  je zelf  bestellen bij VanDijk. Als dat niet lukt met onderstaande informatie, kun je contact opnemen met M. Camies (m.camies@osghengelo.nl), boeken coördinator.

Bestellen met onderstaande Bestellink met ingang van (nieuwe datum)  (om zeker te zijn dat je de leermiddelen op tijd binnen hebt).  Later kan ook, maar het kan dan zijn dat je niet alle leermiddelen op tijd ontvangt.

Als je dat vorig jaar al een bestelling gedaan hebt, moet je hetzelfde account gebruiken, anders gaat de koppeling niet goed bij de digitale leermiddelen via de ELO. Als je een vak hebt gekozen wat niet in het profiel staat vermeld bij VanDijk, kun je de leermiddelen voor dat vak op de volgende manier bestellen.

Klik op de afbeelding hieronder

Als je voor het eerst een bestelling bij VanDijk doet, moet je eerst bij VanDijk een account aanmaken. Let er even op dat het mailadres dat je daarin gebruikt, ook het contactmailadres met VanDijk is. De persoonlijke gegevens die je gebruikt, zoals voor- en achternaam, moeten hetzelfde zijn zoals die bekend zijn bij school (Magister).  Heb je  meer vragen? klik HIER voor meer informatie van VanDijk.

Het kan voor het eerste leerjaar lastig zijn om te weten welke vakken je hebt. Hieronder een overzicht van de lessentabel van de onderbouw. Onder de¬† bestelbrief zie je de informatievideo’s van VanDijk.

 

 

Bestellink:

Bestelbrief:

Video bestellen bij VanDijk:

Video inleveren bij VanDijk:

Video leverproces van vanDijk: