Inleveren / bestellen bij Van Dijk

BESTELLEN:

De leermiddelen moet  je zelf  bestellen bij VanDijk. Dat kan via onderstaande link met ingang van (Datum).

Als je dat vorig jaar al gedaan hebt, kun je hetzelfde account gebruiken. Als je dat vorig jaar nog niet gedaan hebt, moet je eerst bij VanDijk een account aanmaken. Hieronder zie je  de informatievideo’s van VanDijk.

Verdere informatie volgt.

DEMO bestelbrief:

EXTRA INFORMATIE I.V.M. VAKKENPAKKET:

Als je een vak hebt gekozen wat niet in het profiel staat vermeld bij VanDijk, kun je de leermiddelen voor dat vak op de volgende manier bestellen.

Klik op de afbeelding hieronder

INLEVEREN:

Inleverdatum voor alle leerlingen: 5 juli 2021

Tijdsmoment van inleveren wordt in week 13 per klas verstuurd via Magister.

De leerlingen krijgen 2 weken voor de inleverdag een overzicht van VanDijk per mail waarin staat welke boeken ze moeten inleveren.

Tijdens de inleverdag zal VanDijk  de boeken registreren in hun systeem. De nieuw ontvangen boeken worden gecontroleerd op schade, en de gebruikte boeken alleen op waterschade. Wanneer er schade is aan een boek krijgt de leerling het boek mee naar huis, want daarvoor zal een factuur komen en dan is het “oude” boek een bezit geworden van de leerling.

Na de inlevering krijgt de leerling van VanDijk een overzicht per mail waarin staat wat er is geconstateerd op de inleverdag. Als er boeken niet zijn ingeleverd krijgt de leerling van VanDijk een reminder om dit te doen via de post. Dit moet dan voor 1 augustus.