Inleveren / bestellen bij Van Dijk

BESTELLEN:

De leermiddelen moet  je zelf  bestellen bij VanDijk. Als dat niet lukt met onderstaande informatie, kun je contact opnemen met M. Camies (m.camies@osghengelo.nl), boeken coördinator.

Bestellen met onderstaande Bestellink met ingang van 7 juli t/m 11 juli (om zeker te zijn dat je de leermiddelen op tijd binnen hebt). Later kan ook, maar het kan dan zijn dat je niet alle leermiddelen op tijd ontvangt.

Als je dat vorig jaar al gedaan hebt, kun je hetzelfde account gebruiken. Als je dat vorig jaar nog niet gedaan hebt, moet je eerst bij VanDijk een account aanmaken. Bij een nieuw account aanmaken graag dezelfde persoonlijke gegevens zoals voor- en achternaam gebruiken als bekend is bij school (Magister). Het kan voor het eerste leerjaar lastig zijn om te weten welke vakken je hebt. Hieronder een overzicht van de lessentabel van het eerste leerjaar. Onder de demo bestelbrief zie je de informatievideo’s van VanDijk.

 

Bestellink:

Demo bestelbrief:

Video bestellen bij VanDijk:

https://vimeo.com/508032547

Video inleveren bij VanDijk:

https://vimeo.com/509726710

Video leverproces van vanDijk:

https://vimeo.com/508034429

EXTRA INFORMATIE I.V.M. VAKKENPAKKET:

Als je een vak hebt gekozen wat niet in het profiel staat vermeld bij VanDijk, kun je de leermiddelen voor dat vak op de volgende manier bestellen.

Klik op de afbeelding hieronder

INLEVEREN:

Inleverdatum voor alle leerlingen: 5 juli 2021

Tijdsmoment van inleveren is in week 13 per klas verstuurd via Magister.

De leerlingen krijgen 2 weken voor de inleverdag een overzicht van VanDijk per mail waarin staat welke boeken ze moeten inleveren.

Tijdens de inleverdag zal VanDijk  de boeken registreren in hun systeem. De nieuw ontvangen boeken worden gecontroleerd op schade, en de gebruikte boeken alleen op waterschade. Wanneer er schade is aan een boek krijgt de leerling het boek mee naar huis, want daarvoor zal een factuur komen en dan is het “oude” boek een bezit geworden van de leerling.

Inleveren schoolboeken in “de koepel” (Saxion-gebouw achter school)

Na de inlevering krijgt de leerling van VanDijk een overzicht per mail waarin staat wat er is geconstateerd op de inleverdag. Als er boeken niet zijn ingeleverd krijgt de leerling van VanDijk een reminder om dit te doen via de post (portokosten zijn voor de leerling zelf). Dit moet dan voor 1 augustus.