Oudervoorlichtingen groep 8

Op 10 en 25 november waren onze online informatieavonden voor de ouders van groep 8 leerlingen. We zijn erg blij met de grote interesse voor deze avonden en  willen alle ouders die hebben deelgenomen  hiervoor hartelijk danken.

Beide avonden zijn gestart met de Bataafs Lyceum talkshow, gepresenteerd door leerlingen Thirsa en Mart. De talkshow geeft een algemeen beeld van de sfeer, het onderwijsaanbod, en de vele extra mogelijkheden op onze school. U kunt deze hierboven bekijken.

Uitgebreide informatie over ons aanbod vindt u in het groep 8-menu van deze website. Een beknopte samenvatting van deze informatie is te vinden in onze flyer.

Hoewel we tevreden zijn over het verloop van onze online voorlichtingen, hadden we u natuurlijk liever persoonlijk op school ontvangen. Om u en uw kind toch de mogelijkheid te geven de school te bekijken, organiseren wij rondleidingen. Ook ontvangen wij uw kind graag op één van onze Ontdek- en doemiddagen. Meer informatie vindt u in de flyer. Opgave voor de Ontdek- en doemiddagen kan via deze LINK.

We wensen uw kind en u veel succes met de schoolkeuze. Graag tot ziens op het Bataafs Lyceum!