Open huis: 4 februari

Voor leerlingen uit groep 7 en 8

Open Huis: donderdag 4 februari.

Dit jaar gaat alles anders dan anders. Dat geldt ook het Open Huis van het Bataafs Lyceum. Normaal gesproken is dit het moment waarop jij en je ouders een kijkje kunnen nemen bij ons op school. Je ouders mogen we vanwege de omstandigheden dat jaar helaas niet ontvangen, maar jullie zijn van harte welkom.

Op ons Open Huis kun je met je vrienden of klasgenoten onze school ontdekken. Een van je ouders geeft je op voor het open huis. Bij het aanmelden kun je maximaal 2 personen opgeven bij wie je graag in het groepje wilt. Bij het indelen van de groepjes proberen we hier dan zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Tijdens de dag ga je in kleine groepjes de school in. Dat doe je niet alleen, je wordt geholpen door een leerling uit de onderbouw die hier al op school zit. Je komt langs verschillende onderdelen van de school. Aan het einde van het bezoek ben je al een eind op weg om een echte brugklasser te worden en weet je alles over het Bataafs Lyceum.

Voor ouders

Open huis:  donderdag 4 februari.

Via de button kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het Open Huis van het Bataafs Lyceum. Vanwege de beperkingen die op dit moment gelden is het alleen voor leerlingen uit groep 7 en 8 mogelijk om onze school te bezoeken. Ouders kunnen we helaas niet op school ontvangen.

Tijdens het Open Huis worden de leerlingen in groepen ingedeeld en bezoeken ze vervolgens verschillende onderdelen van onze school. Elk groepje wordt begeleid door een leerling uit de onderbouw. Het hele bezoek zal een kleine 2 uur in beslag nemen. U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor het middag- of het avonddeel. Het middagdeel start om 14:00 en het avonddeel om 17:30 uur. U ontvangt een week van tevoren een mail met daarin meer informatie en de starttijd van uw kind.

Per formulier kan er 1 persoon opgegeven worden. Als uw zoon of dochter bij andere kinderen ingedeeld wenst te worden kunt u dat aan het einde van het formulier aangeven onder het kopje plaatsingswensen.

Voor ouders bieden wij de mogelijkheid om online vragensessies bij te wonen tijdens het Open Huis. U kunt hier met een medewerker van school terecht met vragen over ons onderwijsaanbod. U kunt zich voor de verschillende vragensessies (algemeen, Masterclass, gymnasium) aanmelden via het opgaveformulier (aanmelden open huis).