Open huis

Online Open Huis op 3 februari

Op donderdag 3 februari ben je van 19:30 tot 21:30 uur van harte welkom op ons online Open Huis! We hadden jou en je ouders natuurlijk heel graag in de school willen ontvangen, maar vanwege de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. Natuurlijk gaan we er ook online iets bijzonders van maken! Onze leerlingen en docenten laten je in een interactief programma kennismaken met het onderwijs, de activiteiten en de sfeer op het Bataafs Lyceum.

Je kunt je HIER aanmelden voor het online Open Huis. Uiterlijk één dag voor het online Open Huis ontvang je dan verdere informatie en links. Ook ontvang je vooraf een Bataafs Lyceum Open Huis pakket. Een deel van de inhoud van dit pakket heb je nodig tijdens de activiteiten. Om die reden vragen we je om ook je adresgegevens in te vullen bij opgave. Dit is natuurlijk niet verplicht.

Graag tot ziens op 3 februari!

Wil je op de hoogte blijven van al onze voorlichtingsactiviteiten? Schrijf je dan HIER in voor onze online nieuwsbrief.