single-post.php

Jesse Slot wint ontwerpwedstrijd voor nieuw logo oudervereniging

Jesse Slot wint ontwerpwedstrijd voor nieuw logo oudervereniging

Het is alweer enige tijd geleden dat de oudervereniging een prijsvraag heeft uitgeschreven om een nieuw logo te laten ontwerpen door leerlingen van onze school.

Uiteindelijk zijn er maar liefst vijf inzendingen geweest. Het was niet eenvoudig uit deze inzendingen een keuze te maken. Na rijp beraad viel de vereniging voor het ontwerp van Jesse Slot. Vier eervolle vermeldingen gingen naar Dagmar Venema, Marijn Vos, Mara Tanke en Constantijn Kroep.

De vier eervolle vermeldingen zijn door de oudervereniging beloond met een ijsbon van Van der Poel. De winnaar Jesse Slot ging er met de hoofdprijs van door: hij mag met een gast naar keuze (m/v) naar de film met voldoende zakgeld om de voorafgaande avondmaaltijd over te slaan.

Het logo staat inmiddels op onze website, briefpapier en de t-shirts van de vereniging. We zijn er erg blij mee! Jesse en andere inzenders: VEEL DANK!

(Op de foto’s is de prijsuitreiking te zien, die door de drukke agenda van de winnaar verspreid over twee dagen plaats vond.)

Deel dit bericht