Fotowedstrijd leerlingen groep 8

Tijdens het Open Huis van het Bataafs Lyceum konden leerlingen van groep 8 meedoen met een fotowedstrijd bij het vak scheikunde.

In het scheikundelokaal was een leuke set ingericht als laboratorium waar de leerlingen gehuld in een labjas konden poseren. Dit leverde erg leuke foto’s op van ‘Wetenschappers in de dop’.  De ouders konden hun beste foto’s insturen naar het Bataafs Lyceum. Uit de vele inzendingen was het erg lastig om drie winnaars te kiezen.

Na veel wikken en wegen is dit uiteindelijk gelukt. De drie winnaars hebben inmiddels hun prijs (een scheikundedoos met proefjes) opgehaald en zijn er bijzonder blij mee. Twee winnaars gaan volgend schooljaar bij het Bataafs Lyceum naar de brugklas.