MyPrint

PERSONEEL OSG HENGELO

LEERLINGEN OSG HENGELO

HANDLEIDING:

Klik hierboven op de “button” en log in met je netwerk gegevens. Dit kan ook vanuit huis. gebruik dezelfde inlog als op de school – pc.

(Vanaf 1 mei zal het aanleveren voor documenten aan de repro via de myprint.osghengelo.nl verlopen. Voordeel van dit systeem is dat de opdrachten sneller en met minder handelingen kunnen worden verwerkt. Tevens zal er door de manier van afhandelen zowel technisch als functioneel minder fouten mogelijk zijn. Hieronder vindt je een korte handleiding.

Vanaf 1 mei worden de opdrachten die op de oude manier, via repro@osghengelo.nl, worden aangeleverd niet meer verwerkt.)

Kies voor “Repro printopdracht”.

Kies “bladeren” en selecteer het bestand en kies “open. Vervolgens selecteer “upload”.

Vul vervolgens in hoe de opdracht verwerkt moet worden.

Kies vervolgens “verzenden naar de Repro”, nu is je opdracht geplaatst.

Je krijgt in de mail je ticketnummer en de gegevens over de opdracht.

HANDLEIDING:

Kies “bestand kiezen” en selecteer het bestand.

Vul vervolgens in hoe de opdracht verwerkt moet worden.

Kies vervolgens “afdrukken”, nu is je opdracht geplaatst.

HANDLEIDING:

Kies “bestand kiezen” en selecteer het bestand.

Vul vervolgens in hoe de opdracht verwerkt moet worden.

Kies vervolgens “afdrukken”, nu is je opdracht geplaatst.