Groep 8 – Kom langs

Havo, atheneum en gymnasium middag (voor leerlingen met vwo advies)

woensdag 31 januari

14.30 – 16.30 uur

Masterclassmiddag (voor leerlingen met vwo advies) en Up2vwo middag (voor leerlingen met havo advies)

woensdag 7 februari

14.30 – 16.30 uur

Bl-Xtra middag  Bl-Xtra is een niet verplicht vak, maar wil je extra uitdaging, dan kun je voor een module kiezen. (voor leerlingen met havo en vwo advies)

woensdag 21 februari

Doe-middagen

Ook dit jaar organiseren wij weer doe-middagen voor groep 8 leerlingen. Tijdens een doe-middag maak je kennis met verschillende mogelijkheden van het Bataafs Lyceum en maak je kennis met de docenten van onze school.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan een doe-middag klik dan, bovenaan deze pagina, op de verschillende buttons en vul het formulier in. Je ontvangt een week voor de doe-middag een mail met informatie. NB Je kunt je voor meerdere middagen inschrijven.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over de doe-middagen kun je contact opnemen met mevrouw de Vries.

k.devries@osghengelo.nl

Tel.  074-2913328