Waarom Bataafs Lyceum

Beste leerling van groep 8,

Leuk dat je meer wilt weten over onze school! In het “groep 8” menu van onze website vind je allerlei handige informatie:

• BL in beeld: bekijk ons spetterende nieuwe schoolfilmpje en ook de andere filmpjes die je een beeld geven over het schoolleven op ’t Bataafs.
  • Bataafse Ontdek- en doemiddagen: heb jij je al aangemeld? Doe het snel!
  • Open Huis: jij bent er op 21 januari toch ook bij?
  • Onderwijsaanbod: hier leggen we kort en krachtig uit wat het onderwijs op het Bataafs Lyceum bijzonder maakt.

We zien je graag terug op één van onze Ontdek- en doemiddagen of op het Open Huis.

Nieuwsgierig naar onze school?

Wil je sfeer proeven en weten hoe het bij ons op school is? Bezoek dan onze school in actie.  Meld je van tevoren aan voor een rondleiding via onderstaand mailadres. De rondleiding start om 14:30 uur.

Heb je nu al een vraag voor ons?  Stuur dan een e-mail naar s.dokters@osghengelo.nl (coördinator Leerjaar 1)