Waarom Bataafs Lyceum

Beste leerling van groep 8,

Leuk dat je meer wilt weten over onze school! In het “groep 8” menu van onze website vind je allerlei handige informatie:

•  Naar de brugklas?: onze gloednieuwe website! Onze leerlingen en docenten vertellen je alles over de sfeer en de mogelijkheden bij ons op school.
  • BL in beeld: bekijk ons spetterende nieuwe schoolfilmpje en ook de andere filmpjes die je een beeld geven over het schoolleven op ’t Bataafs.
  • Bataafse Ontdek- en doemiddagen: heb jij je al aangemeld? Doe het snel!
  • Online Open Huis: wat was dat een leuke avond op 11 februari! Bekijk onze flitsende rondleidingfilm en foto’s van die avond.
  • Onderwijsaanbod: hier leggen we kort en krachtig uit wat het onderwijs op het Bataafs Lyceum bijzonder maakt.

We zien je graag terug op één van onze Ontdek- en doemiddagen of op het Open Huis.

Nieuwsgierig naar onze school?

Wil je sfeer proeven en weten hoe het bij ons op school is? Bezoek dan onze school in actie.  Meld je van tevoren HIER aan voor een rondleiding.

De rondleiding start om 14:30 uur.

Heb je nu al een vraag voor ons?  Stuur dan een e-mail naar s.dokters@osghengelo.nl (coördinator Leerjaar 1)