Waarom Bataafs Lyceum

Beste leerling van groep 8,

Leuk dat je meer wilt weten over onze school. De overgang naar het voortgezet onderwijs is voor veel leerlingen van de basisschool een grote stap. Daarom geven we je graag meer informatie over de gang van zaken op het Bataafs Lyceum.

Het Bataafs Lyceum is een openbare school. Dit betekent dat iedereen bij ons welkom is en dat we respect hebben voor elkaars meningen en opvattingen. Er is een open en veilige sfeer waarin we jou en alle andere leerlingen serieus nemen en actief bij de ontwikkeling van onze school betrekken.

We vinden het erg belangrijk dat al onze leerlingen hun eigen talenten zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarom valt er bij ons op school veel te doen en te kiezen, ook naast de gewone lessen. Dat betekent zeker niet dat je van alles moet of dat alles kan, maar wel dat we proberen je de ruimte te geven die je nodig hebt.

Nieuwsgierig naar onze school?

Wil je sfeer proeven en weten hoe het bij ons op school is? Bezoek dan onze school in actie. Jij en je ouders krijgen een rondleiding door de school terwijl de lessen in volle gang zijn. Je kunt onze school elke dinsdagmiddag bezoeken. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De rondleiding start om 15:15 uur en duurt tot ongeveer 16:15 uur. Tijdens de rondleiding kun je ook je vragen stellen.

Kun je niet wachten met je vragen?

Bel ons dan op 074 – 291 33 28 of stuur een e-mail met je vraag naar k.devries@osghengelo.nl