doemiddagen

In de maanden januari/februari organiseren we doe-middagen, lessen voor groep 8 leerlingen. Een super goede manier om het Bataafs Lyceum écht te leren kennen.

Dus twijfel jij nog over je schoolkeuze? Heb je wel zin in een voorproefje van wat je te wachten staat? Kom dan op een of meerdere middagen langs voor de doe-middagen.

Masterclassmiddag:

23 januari 14:30-16:30 uur

Eerst een paar vragen aan jou…

Krijg jij een vwo-advies en heb je regelmatig je weektaak eerder af?

Ben je op zoek naar uitdaging en wil je graag veel over verschillende onderwerpen leren?

Vind je het leuk om zelf projecten te maken en ben je nieuwsgierig naar vakken als Binas, filosofie en kunstzinnige vorming?

Super!

Dan is de Masterclass iets voor jou!

Tijdens deze kennismakingsmiddag leer je onze werkwijze kennen.

Dan gaan we er samen een leuke middag van maken!

Gymnasiummiddag:

30 januari 14:30-16:30 uur

Ben jij nieuwsgierig en onderzoekend? Houd je van puzzelen met taal of ben je geïnteresseerd in culturen? En houd je wel van een uitdaging? Dan is het gymnasium echt iets voor jou! En wist je dat de Romeinen en Grieken hun tijd ver vooruit waren op het gebied van techniek, wetenschap en geneeskunde? Ook als je meer interesse hebt in exacte vakken, ben je op het gymnasium dus op je plek. Tijdens de gymnasiummiddag kun je ervaren wat het gymnasium inhoudt en zul je zelf ontdekken dat de Grieken en Romeinen nog springlevend zijn. OUD maar niet OUT!

Big Bad BL-middag:

13 februari 14:30-16:30 uur

Wil je weten hoe we werken op het Bataafs Lyceum en wat er allemaal te kiezen valt? Op deze middag kun je allerlei verschillende lessen volgen bijvoorbeeld Cambridge Engels, bouwen aan je eigen muizenval wagen bij techniek of lekker creatief een de slag bij Theater en bewegen. Je kunt op de middag zelf kiezen wat je wilt gaan doen. Laat je verrassen en leef je uit!