Bataafse ontdek- en doemiddagen

Heb jij al zin in je nieuwe school en kun je haast niet wachten…? In de maanden november, januari en februari organiseren we onze nieuwe ontdek- en doemiddagen voor jou als leerling van groep 7 of 8. Het is een goede manier om de sfeer bij ons op school en de docenten van het Bataafs Lyceum echt te leren kennen.

Alle middagen starten om 14.30 u en eindigen om 16.00 uur. Je kunt je vanaf 14.15 uur melden bij de receptie. Wij staan klaar om je te ontvangen. We verheugen ons op jouw komst!

Er staat vanaf 15:30 uur een kopje koffie of thee klaar voor de ouders.

Bataafse ontdek- en doemiddag:

Maandag 27 januari 2020

Woensdag 26 februari 2020

Wil je weten hoe we werken op de havo en het atheneum en wat je bij ons allemaal kunt leren? Op deze middag kun je uit verschillende uitdagende lesactiviteiten kiezen. We gaan nog niet alles verklappen, maar dat het een leuke ontdekkingsreis wordt, dat is zeker!

Laat je verrassen!

Masterclassmiddag:

Woensdag 29 januari 2020

Eerst een paar vragen aan jou…

Krijg jij een vwo-advies en heb je regelmatig je weektaak eerder af? Ben je op zoek naar uitdaging en wil je graag veel over verschillende onderwerpen leren? Vind je het leuk om zelf projecten te maken en ben je nieuwsgierig naar vakken als Binas, filosofie en kunstzinnige vorming?

Super! Dan is de Masterclass iets voor jou!

Tijdens deze kennismakingsmiddag leer je onze werkwijze kennen.  Laten we er samen een leuke middag van maken!

Gymnasiummiddag:

Donderdag 6 februari 2020

Ben jij nieuwsgierig en onderzoekend? Houd je van puzzelen met taal of ben je geïnteresseerd in culturen? En houd je wel van een uitdaging? Dan is het gymnasium echt iets voor jou! En wist je dat de Romeinen en Grieken hun tijd ver vooruit waren op het gebied van techniek, wetenschap en geneeskunde?

Ook als je meer interesse hebt in exacte vakken, ben je op het gymnasium dus op je plek. Tijdens de gymnasiummiddag kun je ervaren wat het gymnasium inhoudt en zul je zelf ontdekken dat de Grieken en Romeinen nog springlevend zijn!