doemiddagen

In de maanden januari/februari organiseren we doe-middagen, lessen voor groep 8 leerlingen. Een super goede manier om het Bataafs Lyceum écht te leren kennen.

Dus twijfel jij nog over je schoolkeuze? Heb je wel zin in een voorproefje van wat je te wachten staat? Kom dan op een of meerdere middagen langs voor de doe-middagen.

Masterclass middag:

23 januari 14:30-16:30 uur

Ben je meestal snel door de stof heen of wil je graag meer over bepaalde zaken weten? Vind je het leuk om extra vakken te doen en extra uitgedaagd te worden? Dan is de masterclass iets voor jou! Deze middag krijg je meer te weten over de masterclass.

Gymnasium middag:

30 januari 14:30-16:30 uur

Deze middag maak je kennis met de talen Grieks en Latijn, twee talen die stammen uit de Klassieke Oudheid. De Klassieke Oudheid heeft aan de basis gestaan van de moderne samenleving. Interessant en ook heel leuk!

Big Bad BL-middag:

13 februari 14:30-16:30 uur

Wil je weten hoe we werken op het Bataafs Lyceum en wat er allemaal te kiezen valt? Op deze middag kun je allerlei verschillende lessen volgen bijvoorbeeld Cambridge Engels, bouwen aan je eigen muizenval wagen bij techniek of lekker creatief een de slag bij Theater en bewegen. Je kunt op de middag zelf kiezen wat je wilt gaan doen. Laat je verrassen en leef je uit!