Bataafse ontdek- en doemiddagen

Heb jij al zin in je nieuwe school en kun je haast niet wachten…? In de maanden november, januari en februari organiseren we onze nieuwe ontdek- en doemiddagen voor jou als leerling van groep 7 of 8. Het is een goede manier om de sfeer bij ons op school en de docenten van het Bataafs Lyceum echt te leren kennen. Alle middagen starten om 14.30 u en eindigen om 16.00 uur. Je kunt je vanaf 14.15 uur melden bij de receptie. Wij staan klaar om je te ontvangen. We verheugen ons op jouw komst!

Ouders zijn van harte welkom om vragen te stellen. Helaas kan dit op moment niet op school plaatsvinden. Als u zich via onderstaand mailadres aanmeldt ontvangt u een link naar online bijeenkomst waar u al uw vragen kunt stellen.

Aanmelden via s.dokters@osghengelo.nl .

Bataafse ontdek- en doemiddag (algemeen):

Dinsdag 17 november 2020 (vol)

Dinsdag 8 december 2020 (vol)

Woensdag 17 februari 2021

Bataafse ontdek- en doemiddag (gymnasium):

Aangepaste datum!

Dinsdag 9 februari

Bataafse ontdek- en doemiddag (masterclass):

Dinsdag 26 januari 2021