Bataafse ontdek- en doemiddagen

Heb jij al zin in je nieuwe school en kun je haast niet wachten…? In de maanden november, januari en februari organiseren we onze nieuwe ontdek- en doemiddagen voor jou als leerling van groep 7 of 8. Het is een goede manier om de sfeer bij ons op school en de docenten van het Bataafs Lyceum echt te leren kennen. Alle middagen starten om 14.30 u en eindigen om 16.00 uur. Je kunt je vanaf 14.15 uur melden bij de receptie. Wij staan klaar om je te ontvangen. We verheugen ons op jouw komst! Er staat vanaf 15:30 uur een kopje koffie of thee klaar voor de ouders.

Meet & greet Peet Bijen

Onlangs werd ons de unieke kans geboden om FC Twente aanvoerder Peet Bijen op school te mogen ontvangen. Op donderdag 27 februari zal van 15:00 – c.a. 16:00 uur een sportieve meet & greet plaatsvinden. Deelnemende leerlingen krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk wordt er ook een balletje getrapt. Naast onze eigen leerlingen is er op de middag ook ruimte voor maximaal 50 leerlingen uit groep 8. Met de knop hieronder kun je je aanmelden!

Meet & greet Peet Bijen

Donderdag 27 februari 2020

Bataafse ontdek- en doemiddag:

Woensdag 26 februari 2020

Wil je weten hoe we werken op de havo en het atheneum en wat je bij ons allemaal kunt leren? Op deze middag kun je uit verschillende uitdagende lesactiviteiten kiezen. We gaan nog niet alles verklappen, maar dat het een leuke ontdekkingsreis wordt, dat is zeker!

Laat je verrassen!