Bataafs in beeld

Dit is de clip van onze docentenband van 2020! Onze Toppers!
Zing je mee?
Geslaagd…. Vier feest tot in de naaaaaacht!

Leerlingen leggen uit waarom zij voor het Bataafs Lyceum kozen.

Peet Bijen bezocht het Bataafs Lyceum in Hengelo voor een meet & greet. En dat leverde leuke vragen op.

Heb je een minuutje tijd?

Bekijk dan hier ons nieuwe schoolfilmpje!

Spontane meiden tijdens BL-Xtra

Elk jaar maakt de docentenband van het Bataafs Lyceum een videoclip voor de eindexamenleerlingen. Dit jaar gingen ze als gabbers. De clip is op social media erg vaak bekeken: bijna een kwart miljoen keer! De gabberende docenten waren zelfs te zien op het jeugdjournaal.

Voor het vak project van de Masterclass moesten de leerlingen een introductie film maken waarin één vak centraal stond. In deze film van ongeveer 1,5 minuut moesten de leerlingen iets over het vak vertellen.

Cultuur leeft op het Bataafs! Ook dit jaar organiseerden we een spetterende Do-it avond in Metropool. Bekijk de aftermovie, gemaakt door de leerlingen zelf!

Je eerste schoolweek op het Bataafs staat in het teken van kennismaking. Louise vertelt over haar introductieweek.