Winnaars Twentse Wiskunde Estafette

Op 26 november 2021 vond de Twentse Wiskunde Estafette weer plaats. In een teams streden leerlingen van 4 t/m 6 VWO om de winnende plek in deze uitdagende wedstrijd, om zo op een leuke en spannende manier bezig te zijn met wiskunde. Daarnaast kregen ze een kijkje binnen de muren van de Universiteit Twente. Leerlingen oefenden deze dag met een abstracte en snelle manier van denken. Kijk hier onder voor kleine impressie van de Twenste wiskunde estafette 2021.

Binnen een loodzware competitie van 25 teams van de slimste vwo-leerlingen uit de wijde omgeving kwamen onze leerlingen andermaal als sterkte naar boven! Als Bataafs Lyceum zetten we ons daarmee goed op de kaart aangezien de laatste editie (in 2019) eveneens door ons in de wacht is gesleept. Als regerend kampioen bleken wij ongenaakbaar: ik heb me laten vertellen dat het puntenverschil tussen ons winnende team en het tweede en derde team aanzienlijk was. Echt een fantastische prestatie! De kanjers die dit hebben klaargespeeld zijn: Wouter Zandsteeg, Marijn de Boer, Nicole Westerbaan en Ruben de Gruiter (5V).