Presentatie Leonoor Ellen “Onderzoek naar het gebruik van mobiele telefonie”

Beste leerlingen, ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden,

Wij willen dat onze leerlingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen in een wereld die steeds sneller verandert. Daarom werken we samen met de Universiteit Twente. Het afgelopen jaar heeft Leonoor Ellen vanuit haar studie Interactive Technology onderzoek gedaan samen met een aantal van onze leerlingen.  Ook leerlingen van de Masterclass van groep 8 van de Primato-school in Hengelo deden mee.

Waar gaat het om? Leonoor is Master of Science en doet onderzoek naar het gebruik van mobiele telefonie in de toekomst. Zij wil laten zien wat de rol van de smartphone in de toekomst kan zijn. Met de uitkomsten van haar onderzoek wil ze het gesprek daarover op gang brengen.

Design-researcher Jelle van Dijk van de Universiteit Twente doet de inleiding.

Leonoor Ellen presenteert haar thesis met de uitkomsten van haar onderzoek. Daarna gaan we in debat. John Overmeer, moderator en sociaal marketing ondernemer leidt de avond.

We nodigen u/je van harte uit op

14 maart, Bataafs Lyceum, Hengelo

Inloop en rondleiding expositie 18.30, start programma 19.00 uur

Einde en hapje/drankje 20.30 uur

Het wordt een avond die naadloos aansluit op ons thema: Jij trots, wij trots.

Ik hoop u/je te treffen op 14 maart

Mark Kwakman