single-post.php

Bedrijvenmiddag

Op donderdag 5 maart werd voor het eerst de bedrijvenmiddag georganiseerd. Alle leerlingen uit de klassen 3 tot en met 6 waren in de gelegenheid om aan tafel te gaan met mensen van verschillende bedrijven. En die mensen hadden allemaal weer hele diverse functies.

Zo waren de eigenaar van Dumocom, de KAM-coördinator en HRM-medewerker van Loohuis Installatiegroep, een managementtrainee en een uitvoerder van Heijmans, een tactisch inkoper en een planner van NTS Norma, drie medewerkers van Jarabee, een specialistisch verpleegkundige van het ZGT, een developer en een marketeer van Antagonist, de directeur technologie van Xsens, een communicatie deskundige van Waterschap Vechtstromen en twee engineers van Thales aanwezig.

De leerlingen hadden ruim de tijd om alles te vragen over het bedrijf en de werkzaamheden, ze konden aangeven wat ze interessant vonden en de professionals konden de leerlingen dan vertellen hoe ze zelf in de functie gerold zijn en welke studies nu goed passen bij de werkzaamheden die de leerlingen interessant vonden. De sfeer was goed en gemoedelijk en de gesprekken leverden veel nieuwe inzichten op.

Al met al een zeer geslaagde eerste bedrijvenmiddag!

Gerdi Haverkamp

Coördinator BL-Business

 

Deel dit bericht