single-event.php

Studievoorlichting oud leerlingen

Op vrijdagavond 25 november a.s. van 20.00 uur tot 21.30 uur is er weer de jaarlijkse

VOORLICHTING DOOR OUD-LEERLINGEN

Net als voorgaande jaren is hij weer in de aula.

Aanwezig zijn oud-leerlingen die bijv., Geneeskunde, Bedrijfskunde, Psychologie, Rechten, Fysiotherapie, Toegepaste Psychologie of Creative Business etc. studeren en zij zullen jullie het een en ander zullen vertellen over hun studie en jullie vragen, voor zover mogelijk, zullen beantwoorden.

Als je voldoende weet ga je naar de volgende oud-leerlingen of studie. Je bepaalt zelf naar welke studierichtingen je wilt gaan (minimaal 3 studies). Zoals elk jaar, zijn er ook nu weer studierichtingen die er vorig jaar niet waren.

Dus ook als je vorig jaar al bent geweest, ook dit jaar kun je waarschijnlijk nog veel leren. Doe dus je voordeel met de ervaringen van deze oud-leerlingen!

Voor leerlingen in HAVO-3 & HAVO-4 en VWO-3. 4 & 5 is deze voorlichting “verplicht”! Eindexamenleerlingen zijn ook van harte welkom.