single-event.php

Bedrijvenmarkt

Op donderdag 5 maart willen we alle leerlingen vanaf klas 3 de mogelijkheid geven aan tafel te gaan met mensen die in verschillende functies werken bij verschillende bedrijven in de regio Hengelo.

Deze mensen willen graag vertellen wat hun bedrijf doet, wat zij daar doen, welke andere functies er zijn, welke opleiding nodig/handig is voor die functie. Kortom, een soort speeddate om meer te weten te komen over de bedrijven in de omgeving èn mogelijke functies bij bedrijven.

Wellicht doe je nu contacten op waar je later wat aan hebt (denk aan hulp bij profielkeuze/ profielwerkstuk, vakantiewerk, stage plaats, …)!

De bedrijvenmiddag vindt tijdens het 5e en 6e lesuur op school plaats. Er zijn drie rondes van een half uur.

Schrijf je in als je hierbij aanwezig wilt zijn! Check hiervoor het bericht in Magister.