Ga je voor Bataafs? Meld je aan!
Op maandag 7 en dinsdag 8 maart 2022 zijn de aanmeldingsdagen van de Hengelose VO-scholen. Hieronder vinden jullie alle benodigde informatie.
  • Download het inschrijfformulier. Dit is HIER te vinden. (Bij problemen met het openen van het inschrijfformulier adviseren wij om de Chrome browser te gebruiken.)
  • Vul het formulier volledig in en print dit uit.
  • Neem het uitgeprinte inschrijfformulier, voorzien van handtekening van één van de ouders/verzorgers, mee naar het aanmeldingsmoment.
  • De basisschool heeft een aanmelddocument afgegeven waarop onder andere het schooladvies genoteerd staat; dit SVP meenemen naar het aanmeldingsmoment. Deze werkwijze geldt niet voor leerlingen buiten Hengelo, Borne en Delden.

Als het niet mogelijk is om fysiek aan te melden, dan kan er contact worden opgenomen met Stefan Dokters, coördinator leerjaar 1: s.dokters@osghengelo.nl.