Ga je voor Bataafs? Meld je aan!

Op maandag 7 en dinsdag 8 maart 2022 zijn de aanmeldingsdagen van de Hengelose VO-scholen. Hieronder vinden jullie alle benodigde informatie. Graag tot ziens op het Bataafs!

Vooraf:

• Download het inschrijfformulier. Dit is HIER te vinden. (Bij problemen met het openen van het inschrijfformulier adviseren wij om de Chrome browser te gebruiken.)
  • Vul het formulier volledig in en print dit uit.
  • De basisschool heeft een aanmelddocument afgegeven waarop onder andere het schooladvies genoteerd staat; dit SVP meenemen naar het aanmeldingsmoment. Deze werkwijze geldt niet voor leerlingen buiten Hengelo, Borne en Delden.

Aanmeldingsmoment:

• Je komt met je ouders naar school en neemt het ingevulde en uitgeprinte inschrijfformulier en het aanmelddocument van de bassischool mee.
  • Om te voorkomen dat er lang gewacht moet worden, hanteren we een indeling op basis van achternaam:

Maandag 7 maart

16.00-17.00 uur: A t/m De

17.00-18.00 uur: Di t/m H

18.00-19.00 uur: I t/m M

19.00-20.00 uur: N t/m So

Dinsdag 8 maart

16.00-17.00 uur:  Sp t/m Z

17.00-18.00 uur: reserveblok voor ouders/leerlingen die op de aangegeven tijdstippen niet aanwezig kunnen zijn

Als het niet mogelijk is om fysiek aan te melden, dan kan er contact worden opgenomen met Stefan Dokters, coördinator leerjaar 1:  s.dokters@osghengelo.nl