Ga je voor Bataafs? Meld je aan!
Het moment van de schoolkeuze komt steeds dichterbij; op maandag 7 en dinsdag 8 maart zijn de aanmeldingsdagen van de Hengelose VO-scholen. Hieronder vinden jullie alle benodigde informatie.

De VO-scholen hebben er samen voor gekozen om de aanmelding fysiek te laten plaatsvinden. De overstap naar de middelbare school is een bijzonder moment, waarbij we jullie graag persoonlijk op school ontvangen. Om dit zorgvuldig en binnen de richtlijnen van het RIVM te kunnen doen, is het belangrijk om de onderstaande informatie goed door te nemen en na te volgen.

Vooraf

• Download het inschrijfformulier. Dit is HIER te vinden. (Bij problemen met het openen van het inschrijfformulier adviseren wij om de Chrome browser te gebruiken.)
  • Vul het formulier volledig in en print dit uit.
  • Neem het uitgeprinte inschrijfformulier, voorzien van handtekening van één van de ouders/verzorgers, mee naar het aanmeldingsmoment.
  • De basisschool heeft een aanmelddocument afgegeven waarop onder andere het schooladvies genoteerd staat; dit SVP meenemen naar het aanmeldingsmoment. Deze werkwijze geldt niet voor leerlingen buiten Hengelo, Borne en Delden.

Als het niet mogelijk is om fysiek aan te melden, dan kan er contact worden opgenomen met Stefan Dokters, coördinator leerjaar 1: s.dokters@osghengelo.nl.